Kijk of luister live naar de streams van de lokale omroep Mill.

Doordat de LOM is aangesloten op de MediaHub van de OLON zijn de live-streams van het TV-kanaal en het Radio-kanaal live te bekijken en te beluisteren.

Live streams radio en TV via de website:
Via de Live Radio/TV streams buttons (zie het menu aan de rechterzijde op onze website) of via het hoofdmenu “live streams” zijn de live-streams te horen en te bekijken.

De Lokale Omroep app: (aanbevolen)
De voor drie platforms beschikbare app ‘De Lokale Omroep’ (iOS, Android en Smart-TV’s van Philips, LG en Samsung) is een gezamenlijke app van aangesloten lokale omroepen. Omroepen die zijn aangesloten op de OLON MediaHub zijn via deze app live te bekijken en te beluisteren. Via het doorgeven van uw postcode of zoeken op woonplaats is de content en de live-streams van de LOM te vinden. Ook andere lokale omroepen zijn via deze app te vinden. De Lokale Omroep app is te installeren op smartphones en tablets die gebruik maken van iOs en Android. De app is te vinden in de Apple store en de Google Play Store. De Lokale Omroep app is ook beschikbaar op Smart-TV’s van de merken Philips, LG en Samsung. Voor het downloaden van externe apps op uw Smart-TV verwijzen wij u naar de handleiding van uw Smart-TV.

Radio:

Of gebruik deze link (opent een nieuw tabblad)


TV / TV-Krant: